RUB
Групи стоки : Severo Zapad VtorMet, OOO (Severo Zapad VtorMet Ltd) : ALL.BIZ: Русия
Premium Gold
Reviews: 1
Severo Zapad VtorMet, OOO (Severo Zapad VtorMet Ltd)

Описание

Групи стоки Severo Zapad VtorMet, OOO (Severo Zapad VtorMet Ltd), Русия, Месинг лом и отпадъци, Скрап алуминев, Скрап и отпадъци от неръждаема стомана, Месинг лом и отпадъци, Скрап и отпадъци на цветни метали, Скраб и